WAAROM?

sky-2601156_1920

Afscheid nemen van uw dierbare is een zeer ingrijpende gebeurtenis. Een uitvaart dat is een eenmalig laatste samenzijn met een geliefde, vriend of familielid.Voor de nabestaanden is de uitvaart een dag met veel verdriet en spanning er moet veel geregeld worden en daardoor beleven de mensen het vaak als een roes daarom is het fijn als er beeldmateriaal van z’n dag is.
Op deze manier kunt u de uitvaart op een later tijdstip nog eens terug kijken. Uitvaartfoto’s en video’s zijn erg waardevol voor mensen. Ook voor de mensen die er niet bij kunnen zijn. Ook kan het helpen bij het verwerkingsproces. Maar ook als betrokkenen nog te jong zijn om alles volledig te begrijpen, dan is het fijn dat de beelden later nog bekeken kunnen worden. De foto’s en beelden kunnen u helpen deze dag een goede plek te geven in uw herinnering en ondersteunen dikwijls in de rouwverwerking.
Het is een tastbare herinnering. Een waar u later nog op terug kunt kijken met een gevoel van voldoening ondanks het grote verlies.
Als uitvaartfotograaf verzorgen we integer, discreet en met respect de vastlegging van de uitvaart.

Een aantal uitvaartverzekeringen heeft binnen de polis een vrij te besteden budget dat u bijvoorbeeld kunt besteden aan een fotoreportage. Neem contact op met uw verzekeringsadviseur of uitvaartverzorger voor de mogelijkheden.